Синдикална понуда
Укупан бр. чланова: 29.443 Активан бр. чланова: 16.187

Независни Синдикат Полиције

Добродошли на сајт јединог репрезентативног синдиката у МУП-у!

КЦ Бор СГ ПУ Бор – Донације Ватрогасно спасилачкој јединици Бор

Дана 24.02.2021. године руководство НСП СГ ПУ Бор одржало је састанак са припадницима ВАТРОГАСНО- СПАСИЛАЧКЕ ЈЕДИНИЦЕ у Бору, у циљу стварања што повољнијих услова рада свих запослених и опремања радног простора. Представници НСП СГ ПУ Бор донирали су око 10 квадратаплочица  и ТВ пријемник, при чему су се чланови СГ ПУ Бор организовали и поставили плочице  у кухињи ВСЈ у Бору.

Донација обезбеђена уз помоћ почасних чланова и пријатеља синдиката фирме „ ВЛАДЕЈИЋ - Неготин „ и централе Независног синдиката полиције.

Независни синдикат полиције СГ ПУ Бор као и сви запослени у ПУ Бор изразили су велику захвалност представницима поменуте фирми као и централи НСП  поводом уручења донација, препознајући велика и константна настајања Независног синдиката полиције СГ ПУ Бор на унапређењу услова рада свих запослених.

Независни синдикат полиције СГ ПУ Бор наставиће и даље да помаже и унапређује рад запослених у Полицијској управи БОР на свим пољима и да у свакој прилици излазе у сусрет захтевима и потребама запослених у Полицијској управи Бор  сходно својим могућностима.  

 

Руководство НСП СГ ПУ Бор након уручених  донација, колегама су пожелели пуно здравља и среће у даљем раду.

Председник  СГ ПУ Бор

Аврамовић Мишо

 

 

 

436